אז מה נסגר עם הגשם הזה?

ועם כוס תה

אני אוהבת חורף.

אני ממש אוהבת גשם.

תיקון: אני ממש אוהבת גשם כשאני יושבת מתחת לפוך עם כוס קפה ורואה טלוויזיה

.בתבנית

אני פחות אוהבת גשם כשאני צריכה ללכת לעזריאלי, משם לשיעור באוניברסיטה ואחר כך לרופא שיניים, כשכל היום יורד גשם ויש רוחות וסופה.

כאילו, להסתובב בחוץ בגשם מטורף, זה לא כיף.

ללכת לרופא שיניים, זה ממש לא כיף.

ללכת לרופא שיניים בגשם? תהרגו אותי וזהו.

 טעים

מה שכן, תמיד אפשר להכין מאפינס תירס וזיתים, שהם גם בריאים, גם טעימים והכי חשוב – גורמים לך להדליק את התנור ולחמם קצת את הבית.

 כן כן, לקחתי ביס

מאפינס תירס וזיתים

3 ביצים

3 כפות קמח

200 מ"ל יוגורט

100 גרם בולגרית

קופסת תירס מסוננת

3 כפות גדושות זיתים ירוקים

מלח ופלפל

איך מכינים את זה:

  1. מחממים תנור ל175 מעלות
  2. בקערה טופים את הביצים עם היוגורט והקמח.
  3. מפוררים את הבולגרית ומוסיפים אותה
  4. מוסיפים את התירס והביצים ומתבלים
  5. מוזגים לתבניות מאפינס ואופים 20-25 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים

חמודים

עוד קצת חפירות

  • אפשר להחליף לכל ירק שרוצים – בטטה, פלפלים קלויים, כרובית חלוטה, הכל הולך.
  • אני השתמשתי ביוגורט של 0%, אבל בתכלס אפשר גם ביוגורט של 3% או אפילו בשמנת חמוצה
  • אין יותר חפירות, קר לי מדי.

 בתאבון!

פוסט זה פורסם בקטגוריה מאפים ולחמים, עם התגים , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

תגובה אחת על אז מה נסגר עם הגשם הזה?

  1. סיון הגיב:

    נראה מצוין!
    תגידי, יש לך מתכון טוב של שבלולי גבינה כאלה? חושבת לרמות ולהכין מבצק עלים…

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s